Zoekplaatje:

ZOEKPLAATJE

Van de onderstaande foto (afkomstig van de facebook pagina "Willemstad in vroeger tijden") weten we plaats en tijd, maar niet alle namen. Wie helpt ons om de namen te achterhalen? Graag uw antwoord mailen naar info@heemkundekringdewillemstad.nl

Ruurd Hielkema heeft gereageerd op het Zoekplaatje. Hij staat zelf op de foto bij nummer 19. Helaas kan hij zich geen andere namen herinneren.

Het is gelukt om alle namen van de foto uit de vorige Ravelijn op te sporen. Henk Moerland en Leen van Dam stuurden een groot deel van de namen in, waarna Alex v.d. Meeberg de rest van de namen mailde. Heel leuk dat het deze keer gelukt is om het plaatje compleet te krijgen. Hartelijk dank voor jullie reacties.

Hieronder volgen de namen.

De foto is rond 1973 gemaakt. Er zitten nogal wat mensen uit Heijningen (h) tussen die toen al O.B.K. moesten versterken. Het ledenaantal van beide verenigingen was echter niet toereikend om te kunnen muciseren. De samenwerking heeft maar even geduurd omdat het bij beide verenigingen niet was wat ervan verwacht werd.

1. Piet de Wit, 2. Bas Sjerp, 3. Chiel Kamp, 4. Arie de Wit (h.), 5. Bram de Wit(h.), 6. Jaap de Wit(h.) 7. Piet de Wit(h.), 8. Leen v.d. Meeberg, 9. Arie Nieuwkoop,10, Bas Driesprong, 11. Wout de Wit(h.)-dirigent, 12. Piet Verhagen(h.), 13. Niek de Groot, 14. Jan de Rooij, 15. Huib de Ruiter(h.), 16. Ger de Wit(h.), 17. Cees den Hollander, 18. Cees Wedage (h.), 19. Alex v.d. Meeberg, 20. Jan v.d. Burgh, 21, Theo Holla, 22. Cor v.d. Burgh, 23. Peter Versluis, 24. Hanny v.d. Hooft, 25. Wouda de Wit (h.) 26. Nel de Wit-Verbruggen, 27. Anja de Wit (h.), 28. Joost de Wit(h.), 29. Ina Polak (h.), 30. Marjolein de Visser, 31. Geertje v.d. Vorm-Kamp, 32. Jack v.d. Meeberg, 33. Cor v.d. Burgh Jr., 34. Hans de Wit, 35. Adrie Agterdenbos (h.)

Gewijzigd: !--webbot bot="Timestamp" S-Type="EDITED" S-Format="%d-%m-%Y" -->